Annons

Cookies och GDPR

Så hanterar vi personuppgifter

Som prenumerant av Skolvärldens kostnadsfria nyhetsbrev delger du oss din mailadress. Vi hanterar mailadresser och alla andra eventuella personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning General Data Protection Regulation (GDPR). Adresser används aldrig för något annat ändamål än att skicka ut Skolvärldens nyhetsbrev, och lämnas aldrig ut till tredje part.

Du kan läsa mer om GDPR på Datainspektionens webbplats.

Skolvärlden ges ut av Lärarnas Riksförbund (LR). Vad gäller medlemmarnas personuppgifter hanteras de uteslutande av LR själva, och vi hänvisar till deras personuppgiftspolicy på www.lr.se/personuppgifter.

 

Så använder vi cookies

En cookie är en textfil som sparas på din dator när du besöker en webbplats. Nästa gång du besöker samma webbplats kan den läsa din cookie och visa sidorna enligt dina inställningar.

Skolvärlden använder cookies för att samla statistik om trafiken på sajten och för viss funktionalitet. Den insamlade datan används för att vidareutveckla innehåll och funktioner på webbplatsen.

Du kan ställa in din webbläsare på att blockera cookies och du kan ta bort redan lagrade cookies. Det kan dock försämra upplevelsen och funktionaliteten av såväl skolvärlden.se som andra webbplatser du besöker. Läs mer om cookies på minacookies.se.

Annons
Betyg & bedömning

Samlat

Här hittar du artiklar som berör betyg och bedömning.

Annons
Nyanlända

Samlat

Här har vi samlat artiklar som handlar om nyanlända elever.

Läsarfrågan

Samlat

Här hittar du svar på läsarfrågor om knepiga lärarsituationer, undertecknade Margareta Normell, lärare, psykoterapeut och författare.

Annons