dator mobil skolvärlden
Ny sajt

Välkommen till nya skolvärlden.se

Smidigare, tydligare och smartare. Nu lanserar Skolvärlden en helt ny webbplats.

Vad tycker du om nya sajten?

Hur upplever du Skolvärldens nya sajt?  Hör av dig till oss med synpunkter – ris eller ros. Mejla oss på: redaktionen@skolvarlden.se

Skolvärldens läsekrets har växt kraftigt de senaste åren, inte minst på nätet och i sociala medier. Det är därför ett naturligt steg att vi nu lanserar en kraftigt omarbetad skolvärlden.se som ger dig som läsare en bättre upplevelse och samtidigt tar tillvara på de möjligheter en modern webbplats erbjuder.

De tidigare spalterna, boxarna och menyerna har bytts ut mot en flödande, luftig layout som anpassar sig till alla typer av skärmar i datorer, mobiler och läsplattor.

Den lyfter mer av allt innehåll Skolvärlden erbjuder och gör det dessutom på ett aptitligare sätt, med tydliga kopplingar till magasinets design.

Sökfunktionen på sidan har fått en rejäl uppgradering och gör det lättare att hitta vad du söker – oavsett om det är en nyhetsartikel från i dag eller ett reportage från två år tillbaka.

Arbetet med den nya webben har pågått under en längre tid, men lanseringen är inte slutet på processen – det är en ny början. Därför är vi tacksamma för all feedback, ris som ros.

Det hjälper oss att göra skolvärlden.se ännu bättre för dig som läsare.