auranest01
Annonsera

Auranest: Vi vill nå lärarna direkt

Många av Skolvärldens läsare har beslutsfattande poster inom både näringslivet och den offentliga förvaltningen. För företaget Auranest var det ett självklart val att annonsera i tidningen.
– Med Skolvärlden når vi ut direkt till vår målgrupp, säger Gustaf Straht, marknadschef på Auranest.

Här bokar du i Skolvärlden

Kontakt:

  • Tel: 08-613 27 51 (direkt Skolvärlden)
  • Tel: 08-613 27 00 (växel Lärarnas Riksförbund)
  • Du kan även mejla till annonser@lr.se

 

Med 180 000 jobbannonser över hela Sverige ger tjänsten som går under namnet Hantera Jobbsök unika möjligheter för den som vill klättra på karriärstegen.  

Gustaf Straht är marknadschef på jobbsökarplattformen Auranest som annonserar i Skolvärlden. I och med samarbetet med Lärarnas Riksförbund var det ett självklart val.

– Skolvärlden når ju alla lärarna och vi vill kommunicera direkt med dem. Dessutom är det ett seriöst forum, det ger en helt annan legitimitet att annonsera där, säger han och förklarar att tidningens reportage om karriärmöjligheter och löneutveckling passar bra ihop med företagets samarbete med Lärarnas Riksförbund.

Med sina tjänster vill Auranest att lärare och studie- och yrkesvägledare ska kunna få en djupare kunskap om arbetsmarknaden och sitt marknadsvärde.

– Om de får veta hur många jobberbjudanden det finns så ger det lärarna inte bara en möjlighet att byta jobb, men också ett helt annat förhandlingsläge vad gäller lönen. Lärare är en attraktiv yrkesgrupp, konstaterar Gustaf Straht.

Med Hantera Jobbsök kan medlemmar gratis skapa ett eget konto och söka bland hundratals jobbsajter. Jobbportalen har funnits sedan 2014 och ger användaren en möjlighet att skapa sitt eget konto, cv och personligt brev som enkelt kan sändas till någon av de 180 000 unika jobbannonserna.

– Nu har vi till exempel med Sveriges 290 kommuner, alla deras jobbannonser är integrerade i Auranest, säger Gustaf Straht.

För Skolvärldens 101 000 läsare som, enligt Orvesto Näringsliv 2017, är inflytelserika inom näringslivet eller den offentliga sektorn, blir det ett bra hjälpmedel.

20 procent av läsarna uppger att de ingår i en styrelse eller ledningsgrupp och 80 procent att de har beslutsinflytande.

Kommentera

LÄRARNAS RIKSFÖRBUND

Box 3529
103 69 Stockholm
Sveavägen 50

SKOLVÄRLDEN

Box 3265
103 65 Stockholm