skarmavbild_2016-03-22_kl._16.09.38
Lärarnas Riksförbund

Här är valberedningens förslag till styrelse

Lärarnas Riksförbunds kongress närmar sig. Valberedningen har nu därför gjort klart sitt arbete och tagit fram samtliga personer som man föreslår till styrelsen.

 

| MISSING http://skolvarlden.se/sites/default/files/styles/large/public/asafahlenjan2011webb-48.jpg?itok=GWMqnLZg |Förbundsordförande: Åsa Fahlén

Leg lärare i samhällskunskap och historia, Göteborg. Är för närvarande ordinarie förbundsstyrelseledamot och vice ordförande i Lärarnas Riksförbund Göteborg.

 

1:e vice förbundsordförande: Karin Rylenius

Leg lärare och förstelärare i samhällskunskap, Östersund. Är för närvarande 2:e vice förbundsordförande och föreningsombud Jämtlands gymnasieförbund.

 

2:e vice förbundsordförande: Svante Tideman

Leg lärare svenska och engelska, Örebro. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och kommunombud i Örebro.

 

 

Förbundsstyrelse:

Miia Austa

Leg lärare SO 4-9, Norrköping. För närvarande kommunombud Norrköping

 

 

Anna Carlsson

Leg lärare svenska och engelska 4-9, Härryda. Är för närvarande kommunombud och biträdande huvudskyddsombud i Lärarnas Riksförbund Härryda

 

Sten Hagberg

Leg lärare i matematik, samhällskunskap, historia, geografi, religionskunskap och digitalt skapande. Varberg. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen, distriktsordförande i Halland och biträdande kommunombud i Varberg.

Duska Jansson Dobrota

Leg lärare psykologi och samhällskunskap, Ludvika. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och föreningsombud Västerbergslagens utbildningscentrum

 

Karin Johansson

Leg lärare i musik arbetar på mellanstadiet. För närvarande distriktsordförande distrikt Södertörn och biträdande kommunombud Huddinge

 

Catharina Niwhede

Studie- och yrkesvägledare. Malmö. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och distriktsordförande för Lärarnas Riksförbund i Malmö

 

Ingrid Pihl

Leg lärare i engelska, franska och svenska. Piteå. Är för närvarande 5:e suppleant i förbundsstyrelsen, distriktsordförande i Norrbotten och kommunombud för Lärarnas Riksförbund i Piteå. 

 

Ragnar Sjölander

Leg lärare i engelska och svenska. Stockholm. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och distriktsordförande för Lärarnas Riksförbund i Stockholm.

 

Robin Smith

Leg lärare i engelska och svenska. Stockholm. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och föreningsombud för Viktor Rydbergs skolor. 

 

Mats Sternbring

Leg lärare i psykologi, samhällskunskap och sociologi. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen och biträdande kommunombud i Göteborg.

 

Sara Svanlund

Leg lärare i MaNO 4-9. Malmö. Är för närvarande ordinarie ledamot i förbundsstyrelsen, biträdande kommunombud och vice ordförande i Lärarnas Riksförbund Malmö.

 

Lars Windisch

Leg lärare i engelska, svenska, musik och konst och kultur. Alingsås. Är för närvarande 4:e suppleant i förbundsstyrelsen och kommunombud i Alingsås.

 

Suppleanter till förbundsstyrelsen:

1:e suppleant: Johan Runesson

Leg lärare svenska, engelska och musik. Är för närvarande 2:e suppleant i förbundsstyrelsen, distriktsordförande i Kronoberg och biträdande kommunombud Växjö.

 

2:e suppleant: Jessica Olsson

Leg lärare i ma/No 4-9. Eskilstuna. Distriktsordförande i Södermanland och kommunombud i Eskilstuna för Lärarnas Riksförbund.

 

3:e suppleant: Tomas Andersson

Leg lärare i Ma NO 4-9. Gislaved. Är för närvarande kommunombud Gislaved

 

4:e suppleant: Anne Pihlo

Leg lärare engelska och svenska. Är för närvarande kommunombud i Borås.

 

5:e suppleant: Jan Kontinen

Leg lärare i historia och matematik. Är för närvarande biträdande kommunombud i Huddinge

 

6: suppleant: Ida Storoni

Leg lärare i engelska och svenska. Är för närvarande biträdande kommunombud Stockholm

 

 

Lärarnas Riksförbunds nästa kongress äger rum 19 – 22 maj 2016.

Kommentera

LÄRARNAS RIKSFÖRBUND

Box 3529
103 69 Stockholm
Sveavägen 50

SKOLVÄRLDEN

Box 3265
103 65 Stockholm